Helheims Sønners præsident er blevet myrdet

Jonas "Torskeben" Svendsen, der i flere år har siddet som præsident for motorcykelbanden Helheims sønner, er i dag fundet skudt i sit hjem, af nu enken Paulina Svendsen. 
Jonas, der i de sidste femten år har været i spidsen for motorcykelbanden, blev sidste år løsladt for en fire årig narkostraf, og har siden sidste år, ifølge sin familie, ikke været i kontakt med den kriminelle underverden. 

Jonas efterlader tre sønner fra to andre ægteskaber og en ny kone uden svar. Politiet efterforsker skyderierne som led i en større række af skyderier i området. 

Der vil være bisættelse af Jonas Svendsen, ved Vor Frues Kirke, søndag. Politiet oplyser ikke om de vil være tilstede, og om man kan regne med en rolig bisættelse.

Paulina Svendsen i sorg efter mord på Torskeben

D. 22 April, 2017 likvideres Jonas "Torskeben" Svendsen på brutal vis, udenfor sit hjem på ved til at hente posten. Det sker uden vidner, og først til at finde Jonas er hans kone Paulina Svendsen , der efter mordet har udtalt at hun ikke forstår hvordan det kunne ende sådan.

Den sørgende Enke kunne ved bisættelsen ikke holde tårerne tilbage. Da over hundrede mænd og kvinder på motorcykler i læderveste tændte motorne på deres maskiner til ære for motorcykelentusiast og familiefar Jonas Svendsen, under bisættelsen ved Vor Frue Kirke. 
Jonas Svendsen, i nogle kredse bedre kendt som "Torskeben", var kendt blandt mange for de historier man har læst i nyhederne, men bag det hårde ydre, beskriver Paulina en kærlig far der elskede sine drenge og sit liv. 

Til bisættelsen var også flere fanger fra fængslet, hvor Jonas for nyligt havde udtjent sin narkostraf, som alle havde fået lov at komme og overvære bisættelsen. 
I interview med en af disse, blev Jonas beskrevet som en der tog sig af alle, især de unge i fængslet. Der var altid en at gå til, man var ikke alene når han var der. 
Hvorfor Jonas skulle dø, står stadig uklart for myndighederne, men politiet har udtalt at de har fokus på især andre motorcykelorganisationer i området. 

Setting for scenariet

Scenariet handler om rocker organisationen Helheims sønner og deres to støttegrupper, som holder et møde fordi deres præsident er blevet myrdet og der skal findes en ny. 
Alle ved mødet ved godt hvem der har myrdet Torskeben, nemlig rockeren Jonnie "Jokke" der nu er flygtet ud af landet. Men hvem skal bøde, hvem skal være ny præsident, og skal Helheims sønner stadig være de der bestemmer? 

 

Scenariet handler om dette møde, hvor der er meget løse tøjler, for ingen har rigtigt taget magten endnu, og der er plads til at meget kan ske. 

  • w-facebook

© 2017, A New Hope Liverollespils forening. - Arrangør Cecilie Nemeth

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now